درباره ما

تاریخچه ما

کارخانه برنج ایرانی نصرت در سال 1370با هدف تولید انواع برنج تاسیس شد،برنج ایرانی و مخصوصا برنج شمال درجه یک از محصولات مرغوب کارخانه شالیکوبی نصرت است.اکنون بعد ازگذشت 29سال از تاسیس این شرکت به یک مجموعه تولیدی دانش محور و پیشرو در تولیدی محصولات با کیفیت تبدیل شده است.
  • تضمین کیفیتبهترین برنج بازار
  • قیمت مناسبنازل ترین قیمت بازار
  • پشتیبانیپشتیبانی 24 ساعته
  • فروش در حجم بالافروش به صورت عمده
  • معتبر در بازار32 سال تجریه کاری
  • ارسال سریعارسال به تمامی نقاط
برنج
برنج

نتابج و آمار ما

ما چه کرده ایم؟

32+سال ها تجربه
10+مشاورین
8+شعب در ایران
67kمشتری راضی
برنج کشت اول
 کشت اول برنج در تمام استان ها از فروردین ماه آغاز شده و نهایتا در مرداد ماه برداشت می شود. این کشت در حالت خلاصه شامل آماده سازی بذر، تهیه خزانه، آماده سازی زمین، پاشیدن بذر ها در خزانه، نشا، وجین، سم پاشی و برداشت برنج می شود. چند سالیست که در بعضی شهرهای شمالی علی الخصوص فریدونکنار و حومه آن، کشاورزان پس از برداشت کشت اول به سرعت اقدام به آماده سازی زمین و نشا مجدد برنج می پردازند که بذرهای آن را از یک ماه قبل آماده کرده اند.
برنج کشت دوم
مراحل نگهداری و کشت دوم برنج همانند کشت اول می باشد و تفاوتی از این لحاظ ندارند. برداشت این برنج نیز در ماه آبان انجام می شود. نگهداری این برنج در ابتدا نیاز به آب زیادی دارد، چرا که نشای آن در اوج گرمای مرداد ماه انجام می شود و بخار سطحی آب در این زمان بسیار زیاد است. به همین دلیل تنها کشاورزانی که از قابلیت آبیاری زمین خود به واسطه چاه مجزا یا نزدیکی به رودخانه با آب دائمی مطمئن هستند اقدام به کشت دوم می کنند. کشت دوم بر خلاف نظر معدودی افراد، از پخت و عطر بهتری نسبت به کشت اول برخوردار است. بهره وری از آب باران پاییزی و آفتاب متفاوت آن به عقیده بسیاری، طعم برنج کشت دوم را بهتر می کند. همچنین به دلیل اینکه فاصله آخرین سم پاشی کشت دوم تا برداشت آن، زمان بیشتری نسبت به کشت اول به طول می انجامد در نتیجه برنج سالمتری از این حیث شمرده می شود. نحوه عملکرد سم های آفت کش مانند سم کرم ساقه خوار به این گونه است که سم پس از استعمال، در بافت گیاه برنج نفوذ می کند و کرم های ساقه خوار پس از مصرف قسمت کمی از ساقه های برنج، از بین می روند. اما در این سم پس از مدتی در بافت گیاه کم شده و در نهایت از بین می رود. طولانی بودن این زمان در کشت دوم ضامن سلامتی بیشتر برنج است.
برنج چین دوم
 بسیاری از کشاورزان برنج پس از برداشت کشت اول، زمین را به حال خود رها میکنند یا احیانا با ادوات کشاورزی ساقه های ایستاده برنج را تا سطح زمین خم می کنند. در صورت آبیاری زمین در این حالت چه با آب چاه و چه با آب باران، ساقه های جدید از ریشه های برنج دوباره جوانه زده و رشد می کنند. در صورت نگهداری مناسب و استفاده از کود، می توان برنج حاصل از این روش را بیشتر کرد. بعضی از کشاورزان برای افزایش محصول چین دوم یا اصطلاحا دونوج از سم پاشی نیز استفاده می کنند. برنج حاصل از این روش نیز پخت بسیار خوبی دارد اما به کیفیت برنج کشت دوم نمی رسد. در حالت کلی کیفیت برنج چین دوم که در استان گیلان به آن راتون نیز گفته می شود، به نوع نگهداری آن بستگی دارد. در صورتی که هیچ گونه نگهداری از برنج چین دوم صورت نگیرد و به صورت دیمی محصول بدهد کیفیت و مقدار بازدهی این برنج نیز بالطبع پایین خواهد بود. به این برنج در استان مازندران برنج جگل نیز گفته می شود
برنج طارم هاشمی
 برنج طارم هاشمی، یکی از برنج‌ های معروف ایرانی است که به بیشتر در استان های شمالی بخصوص مازندران کشت و داشت و برداشت میشود، این نوع برنج ترکیبی از گونه برنج طارم و برنج هاشمی است که کشاورزان در زمان خزانه گیری بذر دوگونه را میکس یا ترکیب کرده و شروع به کشت و نگهداری و در نتیجه اقدام به برداشت آن میکند. برنج طارم هاشمی، به عنوان یکی از انواع برنج محبوب ایرانی، دارای غنای بالایی از ویتامین‌ ها و مواد معدنی است که مصرف آن در وعده‌ های غذایی بسیار مفید می‌ باشد، این برنج به جمع برنج‌ های معطر و خوشبو ایرانی تعلق دارد و اگر به درستی پخت شود، می‌تواند طعم و عطری لذیذ را به هر آشپزی بخشیده و تجربه خوشایندی را به میزانی افزایش دهد. برنج طارم هاشمی با دانه‌ هایی قلم‌ ریز و بلند به چشم می‌ آید، از ویژگی‌ های برجسته این برنج، عطر و طعم خاص آن میباشد.